Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Wildwind i Grekland: 30 års erfarenhet av att leda flottan

Rob Spencer

Sedan 30 år är Wildwind-anläggningen känd som den bästa platsen för blåsiga eftermiddagar och perfekta strandseglingsförhållanden. Med vår bas i Vassilikibukten på ön Lefkas, och med vår informella, vänliga atmosfär, har vi vuxit till en av världens främsta semestermål för dem med höga krav ifråga om seglingsresor.

Vårt team bestående av mycket erfarna och RYA-certifierade instruktörer garanterar att du får ut maximalt av din semester samt är säker ute på vattnet. Vi erbjuder ett utrustningsurval av högsta kvalitet, inklusive ett stort urval jollar och katamaraner.

För den medresenär som kanske inte är så pigg på att segla erbjuds ett stort urval andra aktiviteter i och runt Vassiliki, inklusive vårt unika Healthy Options-program med yoga-, pilates- och fitnesskurser, liksom även massage, cykling, guidade vandringsturer och mycket mer. Wildwind är också känt för sitt avslappnade sociala liv, inklusive strandgrillningar och lugna cocktailkvällar med livemusik.

Vad gör segling i Vassiliki så speciell?

De bästa seglingsförhållandena

De flesta morgnar blåser en mild landbris, idealisk för nybörjare att få sin första smak av glädjen med segling och vindsurfing. De mer avancerade seglare använder denna tid för att bättra på sina tekniker på de mer krävande båtarna och att för lite freestyle-vindsurfing. De flesta eftermiddagarna växlar vinden över kusten och gör sig redo för en spännande eftermiddag i de säkra vattnen i denna vidsträckta vik. De mer erfarna kan öva i kraftig vind eller bara segla i hårt vind, medan nybörjare kan segla ihop med en av instruktörerna på en galen tur!

De bästa seglingsinstruktörerna

Vårt team av instruktörer är mycket professionell, erfaren och lättillgänglig. Många har tävlat på nationell och internationell nivå. Vi är en RYA-erkänd skola och är en av de få som erbjuder kurser för att täcka hela kursplanen. Alla kurser erbjuds utan extra kostnad, och RYA-kvalifikationen innebär att din säkerhet aldrig äventyras.

 • Ww lef equitpment foiling laser

  Foiling Laser

 • Ww lef best equipment rs quba

  RS Quba

 • Ww lef best equipment rs feva

  RS Feva

 • Ww lef best equipment laser pico

  Laser Pico

 • Ww lef best equipment laser l2

  Laser L2

Den bästa seglingsutrustningen

En imponerande uppställning med båtar väntar på dig på stranden: högpresterande jollar och katamaraner för erfarna seglare och ett stort urval av mindre krävande farkoster för nybörjare och unga. Se hela flottan

SENASTE NYTT OCH AKTIVITETER...

Thanks for joining us in Vassiliki this season

We would like to thank you all for visiting us this season and we look forward to seeing you again next year.  Look out for the new prices for 2019 from November 12th.

Läs mer

Thanks for joining us in Vassiliki this season

Warm weather warning!

Flight and early booking deals for our Mauritus Winter Escapes.  The quicker you book the better the price!

Läs mer

Warm weather warning!

Fler nyheter
 • More to do 1

  Wildwind Kids’ Club for kids from 7 to 17

 • More to do 2

  Learn how to sail

 • More to do 3

  Yoga, Pilates and fitness with Healthy Options

 • More to do 4

  BBQ and cocktails nights…

 • More to do 5

  …with live music

Hotel swimming pool with ocean view 2

Familjedrivna hotell mitt på stranden

Vi erbjuder dig ett urval fantastiska, familjedrivna hotell precis vid stranden och seglingsanläggningen. Våra lokalt belägna barer, restauranger och swimmingpooler har en fantastisk utsikt över Vassilikibukten och de närbelägna öarna Cephalonia och Ithaka. Vi finns i Vassiliki på den underbart vackra grekiska ön Lefkas som, med sina prisbelönta stränder och otroliga landskap, med rätta kallas för det Joniska havets juvel. Dessutom... ligger det bara en kort (2 timmar och 50 minuter) flygresa bort, med bara 1 timmes transfer längs öns vackra östkust till vår anläggning i söder.

Mer om vårt boende