Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Prislista för våra grekiska seglingssemestrar

I tabellen nedan finner du priserna på vår semester Swedish Krona (SEK). Om du har några frågor om våra priser, vad som ingår, våra användarvillkor eller något annat, vänligen ring vårt vänliga kontorsteam på 08 52506088 eller kontakta oss via Facebook eller e-post

The 2017 season has ended. If you'd like to be informed when the price list becomes available, be sure to sign up to our newsletter.

Or, why not take a look at our year round holidays in Mauritius - a truly wonderful place to be when the cooler autumn and winter weather sets in. For more information, visit http://mauritius-en.wildwind.se/.

The 2017 season has ended. Check back soon for the price list for the 2018 season.

The 2017 season has ended. Check back soon for the price list for the 2018 season.

Wildwind Adventures betyder ett annat äventyr varje dag! Detta är den ultimata familjevänliga äventyrssemestern i sommar. Upplev segling, vindsurfing, stand up paddleboarding, dykning, kajakpaddling och mountainbike på en semester!

The 2017 season has ended. Check back soon for the price list for the 2018 season.

The 2017 season has ended. Check back soon for the price list for the 2018 season.

Alla priser är i Swedish Krona (SEK) baserade på 2 personer som delar ett rum.

Vad ingår i våra semesterpriser?

Alla priser är i Swedish Krona baserade på 2 personer som delar ett rum. Ensamresenärer som använder ett enkelrum måste betala ett enkelrumstillägg per vecka. Priserna i tabellen gäller för våra billigaste boendealternativ, panelen nedan visar tillägg för andra boendeval. Priserna inkluderar returflygningar dagtid från London Gatwick på söndagar, transfers i utlandet, boende och relevanta aktivitetsprogram inklusive hyra av båtar och annan sportutrustning, samt all undervisning och instruktioner som krävs. De angivna flygpriserna är en indikation på nuvarande marknadspriser baserat på offentligt tillgängliga källor. Vi har senast uppdaterat dem den Flygpriserna kan ändras. Fråga ditt ombud om du vill ha hjälp med att välja eller boka ditt flyg.

Rumsval och uppgraderingstillägg

Alla våra rum har egen dusch och badrum, förutom vissa sammanhängande rum där två sovrum delar ett badrum. Dessutom har alla rum balkong eller terrass, minikylskåp, vattenkokare och luftkonditionering. Vissa rum erbjuder extra utrymme, en fantastisk utsikt över havet eller bergen, eller möjligheten att sammanfoga två rum. För dessa rum gäller ett uppgraderingstillägg. Tilläggspriser är per person och vecka, baserade på två personer som delar ett rum.

Observera: För enkelboende dubbleras ovan nämnda tillägg, utöver tillägget för enkelboendet.

Standard bottenvåning 0 kr/Vecka
Standard första våning 300 kr/Vecka
Standard bottenvåning med havsutsikt 450 kr/Vecka
Standard första våning med havsutsikt 800 kr/Vecka
Standard plus första våning 1235 kr/Vecka
Studios och lägenheter bottenvåning 0 kr/Vecka
Lägenheter första våning 0 kr/Vecka

Ensamresenärer

Vi älskar ensamresenärer och vi har alltid många! Men, om du kommer ensam är det några saker du borde veta. Eftersom vår prislista är baserad på två personer som delar ett rum, kommer ett tillägg att debiteras för ensam användning av ett dubbelrum. Du kan hitta tilläggspriset per vecka i vår prislista ovan. Utöver det kommer också eventuella rumsuppgraderingar att fördubblas.

Är du villig att dela med dig? Det skulle göra saker lättare (och billigare)! Om du reser själv och vill dela ett rum med en annan gäst av samma kön kan du spara kostnaden för både enkelrumstillägg och eventuella uppgraderingstillägg för dubbelrum som kan gälla. Nämn helt enkelt att du är villig att dela när du gör din bokning.

Barnrabatt

Ett barn mellan 2 och 17 år som övernattar i ett separat rum med en betalande vuxen eller en eller två andra barn får rabatt på 1500 kr för en vecka, eller 2500 kr för en två-veckors-semester. Ett barn som bor i eget rum kommer att räknas som vuxen, får ingen rabatt och måste betala enkelrumstillägg. Ring oss för mer information om vår särskilda rabatt, om ditt barn under sex år och är för liten för att delta i något av våra aktivitetsprogram.

Spädbarn som är under 2 år på returdagen från en semester som inkluderar flyg och som inte behöver sitt eget säte på flygplanet betalar endast 600 krper vecka eller 800 kr i två veckor. Detta inkluderar transfer och hyra av barnsäng under semestern.

Alla barn mellan 7 och 17 år har fri tillgång till vår Kids Club.

Din semester är skyddad

Samtliga semestrar med flyg inkluderat på denna webbplats är ekonomiskt skyddade av ATOL-systemet. Vårt ATOL-nummer är 9464 (ladda ner vårt ATOL- certifikat här). När du betalar för din semester får du ett ATOL-certifikat. Vänligen fråga efter det och kontrollera att det är korrekt. Vänligen se våra bokningsvillkor för ytterligare information. För mer information om ekonomiskt skydd och ATOL-certifikatet, vänligen se www. atol.org.uk.

Skade- och förlustfriskrivning

En skade- och förlustfriskrivning på 250 kr tillämpas för alla deltagare i vår Wildwind Sailing, Wildwind Adventures och Free as the Wind- programmen. Detta täcker all oavsiktlig skada som du kan orsaka på våra segelbåtar och utrustning och det betyder att du inte kommer att debiteras lokalt för sådan skada.

Deposition och villkor

För varje bokning krävs en deposition på 1300 kr Det resterande beloppet för semestern förfaller till betalning 9 veckor före resan. Om bokningen görs inom 9 veckor före resans start, kommer hela beloppet att förfalla för betalning vid bokningen. Vid omständigheter där flyg är andra än våra normala flyg, kan betalningen av saldot behöva ske tidigare - detaljer kommer att ges vid bokningen.

Var god ladda ner de fullständiga Allmänna villkoren för vår semester.