Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Sailin conditions

Segelförhållanden -

Kanske den bästa platsen för segling i världen

Vassiliki-bukten har unika vindförhållanden som gör den till en av de bästa platserna för segling i världen. På morgonen blåser en mild landbris. På eftermiddagen växlar vinden längs kusten och blir ganska stark. Läs mer om våra fantastiska seglingsförhållanden.

Equipment

Segelutrustning –

En perfekt båt för alla

Wildwind har ett imponerande urval av båtar som väntar på dig direkt på stranden. Från högpresterande jollar och katamaraner för erfarna seglare till ett stort utbud av farkoster för de som först vill testa sjön. Se vår fullständiga uppställning.

Social atmosphere 1

Vår avslappnade sociala atmosfär -

Du kommer för att segla, men stannar för sällskapet

Vi tror att din semester verkligen borde vara en semester. Med ett överflöd av sociala aktiviteter och bra sällskap från hela Europa, är du garanterad att ha det bra!

Wildwind sailing mauritius year round sailing

Year-round sailing -

New - Join Wildwind in Mauritius!

The season of Wildwind in Greece ends in September, but you can join us year-round for an exotic sailing holiday at our new sailing centre on the island of Mauritius in the Indian Ocean