Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Så mycket att göra!

Även om merparten av våra gäster besöker oss för våra utmärkta segling och vindsurfing, finns det ett stort urval andra aktiviteter i och omkring Vassiliki. Dykning, snorkling, kajakpaddling, mountainbiking, guidade vandringsturer, båtresor, vattenskidåkning och wakeboarding. Du kan givetvis också själv utforska de undangömda bergsbyar och lugna stränder som Lefkas har att erbjuda.

En actionspäckad semester med Wildwind Adventures

Utformat för den som föredrar en mer varierad aktivitetssemester och för den som vill prova på en massa olika sporter de aldrig haft möjlighet att testa... Wildwind Active Adventures-programmet erbjuder dig allt detta. Upplev ett nytt äventyr varje dag!

Få veta mer om Wildwind Active Adventures-programmet.

Wildwinds "Kids Club"

Wildwind har länge varit stolt över sitt sätt att introducera ungdomar till seglarsporten – på stranden i Vassiliki eller genom att sponsra och stödja Hobies och RYA:s ungdomsprogram. Alla ungdomar på våra seglarkurser blir ordentligt utbildade och omhändertagna av hängivna medlemmar av seglingspersonalen på såväl morgon- som eftermiddagspassen.

Vi erbjuder allt från undervisning för ungdomar som aldrig tidigare seglat i enkla Laserjollar och Hobie Cats till instruktion för dem som har viss erfarenhet i RYA:s ungdomskurser. Onödigt att omnämna att ett vaket öga alltid vilar på dem för deras säkerhets skull.

Vi lär dem inte bara att segla – de har KUL när de lär sig. Med lugn i sinnet är du fri att ta dig ut och segla själv... eller helt enkelt slappna av och avnjuta Vassilikis avslappnade tempo.

Vi undervisar barn och ungdomar mellan 7 och 17 års ålder. Vi tar gärna emot barn yngre än så, bara så länge du anser dem kapabla att lära sig segla. Vi kan ej erbjuda övervakning såvida de inte bokats på vårt seglarprogram. Programmet lämpar sig generellt sett för barn 10 år och uppåt, även om vissa aktiviteter kräver att personer 15 år och yngre deltar i aktiviteten tillsammans med förälder eller förmyndare.

Healthy Options

Vårt innovativa Healthy Options-program är idealt för medresenärer som inte seglar, eller för den som gärna vill vila upp sig efter en ansträngande dag ute på vattnet. Yoga- och pilateskurser hålls dagligen bara några få meter från stranden. Om du aldrig har provat, varför inte testa? Vi har kurser för såväl nybörjare som den mer vane. Perfekt för att förbättra kroppens flexibilitet och kärnmuskulaturen, oavsett om du seglar eller inte.

På våra örtvandringar lär du dig om Lefkas rikliga örter och deras användning inom matlagning och läkekonst på en vandringstur genom öns inre delar, innan alla intar en gemensam, läcker måltid på Marias taverna, belägen på en bergssluttning.

Du kan också följa med oss på en lugn, guidad cykeltur till den grönskande dalen bakom Vassiliki, eller på en mer utmanande vandring (eller åktur) ända upp på toppen av det 1157 meter höga Mount Stavrota.

När du behöver koppla av från ditt stressiga jobb vid din ankomst, eller om du vill mjuka upp spända muskler mot slutet av veckans aktiviteter, boka helt enkelt en underbar massage..

TFör att få veta mer om vårt Healthy Options-program in Vassiliki, gå till