Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Sailin conditions

Segelförhållanden -

Kanske den bästa platsen för segling i världen

Vassiliki-bukten har unika vindförhållanden som gör den till en av de bästa platserna för segling i världen. På morgonen blåser en mild landbris. På eftermiddagen växlar vinden längs kusten och blir ganska stark. Läs mer om våra fantastiska seglingsförhållanden.

Equipment

Segelutrustning –

En perfekt båt för alla

Wildwind har ett imponerande urval av båtar som väntar på dig direkt på stranden. Från högpresterande jollar och katamaraner för erfarna seglare till ett stort utbud av farkoster för de som först vill testa sjön. Se vår fullständiga uppställning.

Social atmosphere 1

Vår avslappnade sociala atmosfär -

Du kommer för att segla, men stannar för sällskapet

Vi tror att din semester verkligen borde vara en semester. Med ett överflöd av sociala aktiviteter och bra sällskap från hela Europa, är du garanterad att ha det bra!

Wildwind sailing year round

Året runt segling

Nytt - Kom till Wildwind på Mauritius!

Säsongen för Wildwind i Grekland slutar i september, men du kan resa med oss året runt för en exotisk seglingssemester till vårt nya seglingscenter på ön Mauritius i Indiska oceanen.