Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Wildwind ungdoms- och barnklubb

Semestern är en bra tid för familjen att ha kul och koppla av tillsammans. Men det råder ingen tvekan om att hårt arbetande föräldrar också behöver lite paus då och då. Våra aktiviteter för tonåringar och barn ger dig en chans att unna dig själv att göra vad du vill, samtidigt som du vet att dina barn är i goda händer. Klubbarna är tillgängliga gratis för barn från 6 år och tonåringar upp till 18 år. Vi skräddarsyr varje veckas aktiviteter efter barnens åldrar, förmågor och ambitioner just den veckan och vi har öppet måndag till fretad, från 10:00 till 1:30 pm och från 14.30 till 17.00. Ännu bättre nyheter för mamma och pappa: vi erbjuder fantastiska rabatter för tonåringar och dubbla rabatter för yngre barn!

Få saker är så viktiga för oss som att dela vår passion att segla med ungdomar och barn, så våra aktiviteter och speciellt morgonpassen baseras helt på och runt vattnet. Oavsett om det är barnens första lektioner någonsin eller om de utvecklar redan befintliga färdigheter så är säkerhet prioriterad. Barn och särskilt tonåringar som redan har viss erfarenhet av RYA ungdomsklasser kommer att coachas individuellt, med hänsyn till deras ambition och förmåga; vi är kvalificerade att undervisa i hela RYA ungdoms kursplan.

Eftermiddagens aktiviteter påverkas av vindstyrkan. De äldre och mer erfarna kanske vill uppleva de kraftigare vindarna på joyrides eller med mer avancerad coachning. De mindre erfarna slår sig samman med instruktörer eller fortsätter sina övervakade aktiviteter på grupputflykter, simpass i bassängen eller spelar spel på gräsmattan samtidigt som de kan se allt som händer på havet.

Allt vi kräver är att dina barn ska vara vattensäkra och kunna simma ... och vara redo för lite skoj och leka på vattnet!

I år har vi lagt till ännu fler ungdomsbåtar till vårt redan breda utbud av jollar och katamaraner. Vårt juniorsortiment inkluderar nu race-spec Optimists, Laser 4.7 och Radials, och en 29er samt de enklare RS Zests, Feva och Laser 2000s. Om de är intresserade och kapabla kan dina barn återvända hem med den ultimata seglingsupplevelsen - att segla en Olympic 49er eller Tornado - i sällskap av en av våra duktiga instruktörer, förstås.

Våra sociala kvällar, inklusive våra grillkvällar och cocktailkvällar med levande musik, är alltid mycket barnvänliga. Byn Vassiliki är en riktigt säker miljö: lokalbefolkningen är extremt välkomnande och har, som i de flesta medelhavsländer, en väldigt avslappnad attityd till barn på sina restauranger och tavernor.

Ben och Will U14 Feva UK Champions

Berättelsen om Ben

Ben Meek är 12 år och har varit på Wildwind Holidays i Grekland med sin familj sedan han var mycket ung. Varje sommar maximerar Ben sina två veckor i Vass genom att gå på alla tillgängliga träningspass. Bens pappa Julian och hans bror Will är också entusiastiska jolleseglare och medlemmar i Salcombe Yacht Club i England, medan hans mamma Emma kommer till Vass varje år för att njuta av Healthy Options Fitness-program. Efter förra årets semester kom Ben tillbaka till Storbritannien och blev uttagen till RS Feva Class National Squad med sin seglingspartner William! Ben och William vann RYA Regional Junior Championships redan i september 2018, och de har precis avslutat sin tävling i UK Feva Nationals där de säkrade förstaplatsen i U14-kategorin.