Wildwind Segling respekterar din integritet. Vi använder cookies som inte samlar in personuppgifter om dig, för analys, marknadsföring och integration av sociala medier. Vänligen läs vår integritetspolicyOk

Free as the Wind

Kombinera vindsurfing med ditt seglingspaket för den ultimata Vassilikiupplevelsen. Den lätta kustbrisen om morgnarna ger perfekta säkerhetsförhållanden för nybörjare. Den kraftiga cross-shore-vinden om eftermiddagarna är perfekt för den som vill flyga fram tvärsöver bukten eller testa freestyle på jämnt, plant vatten.

Wildwind Sailing

The free as the wind pacFree as the Wind-paketet innebär att du fortfarande kan delta i vårt sedvanliga seglingsprogram på Wildwind. Du kan helt enkelt komma förbi och delta så lite eller mycket du själv vill.

Vindsurfing i världsklass på Club Vass

Vindsurfingen arrangeras i samarbete med Club Vass, en av världens största vindsurfinganläggningar, som ligger bara 50 meter från Wildwind. Instruktion erbjudes fyra dagar i veckan, med två fullspäckade tvåtimmarspass per dag.

Passen utnyttjar de fantastiska förhållandena med sin perfekta blandning av undervisning i toppklass av RYA-certifierade instruktörer samt årligen nyinförskaffad utrustning. I år tillhandahålls över 250 brädor från Fanatic och Starboard samt över 300 segel från Severne. Oavsett din nivå eller ambition inom vindsurfing har vi den perfekta utrustningen för just dig!

Windsurfing Conditions

F.M. De flesta morgnar är vinden en smekande onshore-bris som är ideal för nybörjare som vill få en liten försmak av glädjen med vindsurfing. Den mer vane seglaren använder denna tid på dygnet för att trimma sin teknik på de mer avancerade båtarna och för att freestajla lite på vindsurfingbrädan. De mer fortskridna drar nytta av de lätta vindarna genom att freestajla eller seglar hemma på Wildwind!

E.M. De flesta eftermiddagar växlar vinden till cross-shore och växer sig allt starkare under eftermiddagens lopp. Detta skapar säkra och stilla vattenförhållanden i den vidsträckta bukten. Den mer erfarne kan ge sig ut och bara ösa på eller träna sina freestylerörelser!